Verenigingsprofessional

Aangenaam! Ik ben Lilian van Zandbrink en de drijvende kracht achter Verenigingswerk.
Ik help landelijk georganiseerde verenigingen, brancheorganisaties en strategisch samenwerkende organisaties met draagvlak creëren. Zodat diens leden / partners de toegevoegde waarde blijven ervaren. En ondersteun deze organisaties bij het behartigen van hun belangen dáár waar er over gesproken en vooral besloten wordt. Bij overheid, bij politiek, bij stakeholders.

De democratie beschouw ik als een groot goed. Geboeid ben ik door inspraakmogelijkheden in het openbaar bestuur.

Mijn drijfveer: het verbinden van de belangen van mensen en organisaties. Het bundelen van krachten en het bouwen van duurzame netwerken. Ik geloof in effectief sámen werken waarbij het geheel meer is dan de som van de delen. “Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder”, dat dus.

Lilian van Zandbrink

Enkele jaren geleden vond ik het een beetje uit de hand lopen met mijn liefde voor graag en veel werken.

Ik bedacht dat het verstandig was een hobby te zoeken om mijn energie ook op bot te vieren. Liet een fiets op maat aanmeten. Nam enkele wielrenlessen. En ging fietsen op een gezonde en sociale manier, met pret en oog voor de omgeving.

En verrek, dan ga je misschien niet altijd super snel maar kom je wel oneindig ver. Het bracht me tot nu toe ontelbaar veel uren buiten én een gezonder arbeidsethos.

Ik ben pragmatisch, resultaatgericht en energiek. En heb een zwak voor mensen met een intrinsieke motivatie, voor om het even wat. Als ze de wereld er maar een beetje mooier mee maken.